Safe of Secrets

Klarer ditt lag å komme seg inn i safen?

Hvilket lag tolker ledetrådene og knekker koden raskest?

Historien
En mann sitter nå i avhør, mistenkt for å prøve å bryte seg inn i en safe. Politiet har ingen bevis, så han kommer til å bli løslatt om ca 60 minutter. Dere har akkurat funnet mannens bag med verktøy og ledetråder. Klarer laget å følge ledetrådene, og bruke verktøyet på riktig måte, så har dere muligheten til å stikke av med innholdet i safen.

Spillet
Spillet og oppgavene minner om de man finner i vanlige escape room, men er utviklet for å kunne spilles i større grupper akkurat der dere er. Våre GameMastere tar med seg det som trengs av utstyr, og møter opp der dere måtte ønske. De kan veilede dere på enten norsk eller engelsk, mens de av ledetrådene i bagen som er språk-avhengige er på forståelig engelsk.

Lagene
Safe of Secrets er et lagspill. Hvert av lagene består av 4-5 spillere som må jobbe sammen for å klare utfordringene. De må løse spennende og varierte oppgaver for å komme seg inn i safen. Underveis i spillet er det flere checkpoints, hvor man får en oversikt over hvordan laget ligger an i forhold til konkurrentene.

Safe of Secrets passer i skrivende stund for 10 til 75 spillere, men vi vil jobbe jevnt med å øke den øvre grensen. Ta gjerne kontakt med oss selv om dere er flere enn 75 personer.

Hvem?
Safe of Secrets kan brukes i en rekke ulike sammenhenger, enten det er snakk om sommerfest, julebord, teambuilding, kick-off, kurs, konferanse eller utdrikningslag.
Safe of Secrets passer perfekt! På grunn av vanskelighetsgraden anbefaler vi at ingen av spillerne er under 13 år.

Hva trengs fra dere?
– Et lokale som er stort nok for alle deltagerne. Mindre grupper kan benytte Rendezvous Kro eller Peppes Pizza på Løren om ønskelig.
– Bord med stoler for hvert lag, spredt i ett eller flere rom
– Laginndeling og lagnavn
– Én smarttelefon med internett for hvert lag
– Ca. 80 min til gjennomføring av spillet
– Eventuell premie til vinnerlaget

Interessert?
Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med oss på booking@houseofsecrets.no

åpen safe

Priser
Hos Peppes Pizza på Løren:
10–20 personer (2-4 lag): kr 300,- per person inkl.mva. (+ krav om at dere gir restauranten litt omsetning)

I et annet lokale i Oslo:
12–75 personer (3-15 lag): kr 350,- per person inkl.mva.

Utenfor Oslo, eller grupper over 75 personer:
Send oss en forespørsel på booking@houseofsecrets.no

English | Norskbooking@houseofsecrets.no


Messenger


401 74 920