Hjem

English | Norsk

House of Secrets logo

Velkommen til House of Secrets i Oslo – home of escape games!

Tør du teste ut nervepirrende samarbeidsspill?

Føler du deg modig og gjerne vil ha en opplevelseskveld utenom det vanlige?

Løs oppgaven og kom dere ut i løpet av 60 minutter!

Innelåst i et mystisk rom vil du og vennene dine ha 60 minutter på dere til å avverge en katastrofe og fullføre spillet. Klarer dere å samarbeide, finne hintene, løse gåtene, og komme dere ut av rommet før tiden renner ut?

Et escape game (også kjent som «escape the room game», «escape room» eller «fluktleker») er en spennende, morsom og uvanlig «real-life» aktivitet for 2-17 deltagere* (eller opp til 75 deltagere med vår Safe of Secrets-variant). Dere blir nødt til å bruke logikk, kreativitet og samarbeid for å klare oppgavene. Bestill billetter og ta med deg venner, familie, og kjæresten. Opplegget passer også ypperlig for utdrikningslag, bursdagsfeiring og som en teambuilding-aktivitet for bedriften.

*Store grupper må fordele seg på flere rom.

Ser du etter en spesiell gave? Kontakt oss for kjøp av GAVEKORT

SPILLENE


Krise i Eventyrland

KRISE I EVENTYRLAND – Norges første escape room for barn!

Anbefalt alder: 6-12 år

2-6 spillere
Noen har stjålet en magisk diamant fra Eventyrland. Det er diamanten som styrer været, og nå steker sola hele tiden. Dersom det ikke kommer regn snart vil det begynne å brenne i skogen. For å hindre dette må vi finne den magiske diamanten, og få den tilbake til Eventyrland.

Bestill nå »


Stop the Virus

STOPP VIRUSET!

2-6 spillere
En datahacker har sendt ut et virus som har infiltrert alt fra smarttelefoner til sykehusutstyr til militære forsvarssystemer. Dersom vi ikke gir etter for kravene hans vil koden bli aktivert om 60 minutter, noe som vil skape fullstendig kaos. Som en siste utvei har ditt lag blitt sendt til boligen hans for å se om dere kan finne noe som kan brukes for å forhindre dette og stoppe viruset.

Bestill nå »


urban cannibals

URBAN CANNIBALS

Aldersgrense: 16 år

Alternativ A: 2-3 spillere
Du og vennene dine har lenge lurt på hvordan det lokale gatekjøkkenet kan tilby så billig kjøtt. Nysgjerrigheten deres har nå ført til at dere er innelåst på bakrommet til gatekjøkkenet, omringet av slakter-utstyr. Klarer dere å rømme før de ansatte kommer på jobb, eller blir dere dagens hovedrett? Dere har 60 minutter på dere!

Alternativ B: 4-7 spillere
Det var bare halvparten av vennegjengen som ble innelåst på bakrommet til gatekjøkkenet. Resten befinner seg i naborommet. Klarer begge gruppene å samarbeide på tvers av rommene, slik at alle klarer å rømme?

Bestill nå »

 


Inventor's Legacy

THE INVENTOR’S LEGACY

2-4 spillere
Dere er etterkommere av en gal oppfinner, og er nå i verkstedet hans for å se hva dere har arvet. Dessverre har noe gått galt, og oppfinnelsen som skulle redde verden og gjøre dere rike, holder istedenfor på å forårsake en katastrofe.

Klarer dere å forstå noe av de merkelige oppfinnelsene i rommet? Kanskje dere kan bruke disse på noen måte for å forhindre katastrofen? Dere har 60 minutter på dere.

Bestill nå »


Virus vs Cannibals

Team Battle: VIRUS vs CANNIBALS

7-13 spillere 
Grupper med 7 til 13 personer kan dele seg i to lag, og så konkurrere om hvilket lag som klarer sitt rom på kortest tid. Blir det de i «Stopp Viruset»-rommet, eller de i «Urban Cannibals»-rommet?

NB: Urban Cannibals-rommet har aldersgrense 16 år.

Bestill nå »

 


Team Battle: INVENTOR vs VIRUS vs CANNIBALS

10-17 spillere 
Grupper med 10 til 17 personer kan dele seg i tre lag, og så konkurrere om hvilket lag som klarer sitt rom på kortest tid. Blir det de i «Stopp Viruset»-rommet, de i «Inventor’s Legacy»-rommet, eller de i «Urban Cannibals»-rommet?

NB: Urban Cannibals-rommet har aldersgrense 16 år.

Bestill nå »

 


Box of Secrets

7-32 spillere 
Flyttbar escape room-variant, utviklet for å kunne spilles i større grupper akkurat der dere er.

Klarer ditt lag å fikse den underlige maskinen før sjefen oppdager at dere har ødelagt den?
Hvilket lag tolker ledetrådene, åpner verktøykassen og fikser maskinen raskest?

Les mer »

 


Safe of Secrets

Safe of Secrets

10-75 spillere 
Flyttbar escape room-variant, utviklet for å kunne spilles i større grupper akkurat der dere er. Utfordrende!

Klarer ditt lag å komme seg inn i safen?
Hvilket lag tolker ledetrådene og knekker koden raskest?

Les mer »