Box of Secrets

Klarer ditt lag å fikse den underlige maskinen før sjefen oppdager at dere har ødelagt den?

Hvilket lag tolker ledetrådene, åpner verktøykassen og fikser maskinen raskest?

Historien
Sjefen har i lang tid jobbet med en oppfinnelse uten at dere har fått vite noe om hva den skal brukes til. Dere har bare fått beskjed om at dere ikke må røre den. Det er selvfølgelig nøyaktig det dere gjør mens sjefen er ute en tur, og nå er en viktig del av maskinen ødelagt. Sjefen er tilbake om 60 minutter, og dersom ikke dere får fikset maskinen før det så er dere i trøbbel. Dere vet at det finnes en reservedel i en låst verktøykasse dere har funnet. Få tak i reservedelen og reparer maskinen før sjefen finner ut hva som har skjedd!

Spillet
Spillet og oppgavene minner om de man finner i vanlige escape room, men er utviklet for å kunne spilles i større grupper akkurat der dere er. Våre GameMastere tar med seg det som trengs av utstyr, og møter opp der dere måtte ønske. De kan veilede dere på enten norsk eller engelsk. Ledetrådene underveis er enten språk-uavhengige, eller krever at du kan enten norsk eller engelsk (ikke nødvendig å kunne begge).

Lagene
Box of Secrets er et lagspill. Hvert av lagene består av 3-4 spillere som må jobbe sammen for å klare utfordringene. De må løse spennende og varierte oppgaver for å komme seg inn i verktøykassen og reparere oppfinnelsen.

Box of Secrets passer i skrivende stund for 7 til 32 spillere, men vi vil jobbe jevnt med å øke den øvre grensen. Ta gjerne kontakt med oss selv om dere er flere enn 32 personer, eller se om kanskje Safe of Secrets kan være et alternativ for dere.

Hvem?
Box of Secrets kan brukes i en rekke ulike sammenhenger, enten det er snakk om bursdag, sommerfest, julebord, teambuilding, klassefest, kick-off, kurs, konferanse eller utdrikningslag.

Box of Secrets kommer i to varianter; en fullversjon for voksne og tenåringer, samt en litt enklere variant for barn fra ca 8 års alder. For spillere under 11 år er det anbefalt å ha med en voksen spiller (gratis) på hvert av lagene.

Hva trengs fra dere?
– Et lokale som er stort nok for alle deltagerne*. Grupper på opptil 20 personer kan benytte Peppes Pizza på Løren om ønskelig.
– Bord med stoler for hvert lag, spredt i ett eller flere rom
– Ca. 70 min til gjennomføring av spillet
– Eventuell premie til vinnerlaget

* Gi oss beskjed dersom det ikke er innlagt strøm i lokalet / ikke noen ledige stikkontakter i nærheten.

Interessert?
Høres dette spennende ut?
Ta kontakt med oss på booking@houseofsecrets.no

Priser

I et valgfritt lokale i Oslo:
7–32 personer (2-8 lag)
kr 300,- per person inkl.mva.

Utenfor Oslo, eller grupper over 32 personer:
Send oss en forespørsel på booking@houseofsecrets.no

Bursdagspakke i samarbeid med Peppes Pizza på Løren:
7–20 personer (2-5 lag)
kr 450,- per person inkl.mva.

Bursdagspakken inkluderer Box of Secrets, så mye Classic Chicago Pizza du vil, en pinneis til dessert og valgfri 0,4 l brus. Bursdagsbarnet får i tillegg en ekstra overraskelse! Ved bestilling må det opplyses om noen av gjestene har spesielle allergier som krever at mat medbringes til restauranten.

 

English | Norskbooking@houseofsecrets.no


Messenger


401 74 920