Teambuilding

Du trodde du kjente dine venner og kolleger? Et spill i et av våre escape room kan forandre på det. Skal laget kunne løse de oppgavene som kreves for å unnslippe rommet innen tidsfristen, så kreves det at spillerne sammen må være innstilt på å knekke gåtene, og gjerne jakte på uvante løsninger.

Spillet krever ikke noe spesielt i forhold til fysisk form, utdannelse eller kunnskaper. Her er det samarbeid og logisk sans som gjelder. Hver av deltagerne er med på å påvirke gruppas dynamikk. Det hjelper ikke med evnen til å tenke logisk dersom ingen i gruppa har øye for detaljer og nysgjerrighet til å utforske.

Ikke fortvil hvis dere ikke klarer å løse oppgavene, det er bare rundt halvparten av gruppene som klarer det. Men de aller fleste synes uansett at opplevelsen, og det å prøve å nå et felles mål er verdt innsatsen. Og – hvis dere skulle oppnå å være blant de som haler seieren i land i kampen mot klokka, ja – da overlater vi resten av ansvaret for kvelden til dere!

At det også er sabla gøy er bare en bonus!

House of Secrets tilbyr teambuilding for opptil 17 spillere samtidig (eller opp til 75 deltagere med vår Safe of Secrets-variant). Men vær klar over at grupper på mer enn 7 personer fordeles på flere rom i en såkalt Team Battle. I en Team Battle konkurrerer hvert av lagene om å klare sitt rom på kortest tid, og man vil hele tiden kunne se hvordan det ligger an med konkurrentene. Dette skjerper konkurranseinstinktet hos de fleste.

Priser fra 264 kr per person.

Bestill nå »

English | Norsk