Bursdagsfeiring

House of Secrets sine spill er en spennende og engasjerende måte å feire bursdagen sin på. Hvilke spill som passer for dere kommer i stor grad an på antallet og alderen på personene som skal være med.

 

Krise i Eventyrland
2-6 personer
Anbefalt mellom 6 og 12 år
Pris fra 275 kr per person

Den mest magiske opplevelsen får dere med Krise i Eventyrland, Norges første escape room for barn. Finn den magiske diamanten, og få den tilbake til Eventyrland!

Utover en brusautomat så har vi dessverre ikke mulighet for å tilby dere noe matservering i forbindelse med Krise i Eventyrland, kun en liten sofakrok der dere kan spise litt enkel medbragt mat i forkant av spillet. Gi oss beskjed ved bestilling dersom det er ønskelig å benytte sofakroken til dette.

 

Box of Secrets – hjemme hos dere (eller i et annet lokale dere har til disposisjon)
7-32 personer 
Barneversjon av spillet anbefalt fra 8/11 år (med/uten en voksen på hvert lag)
Fullversjon av spillet anbefalt fra ca 13 år

Pris kr 250 per person (i Oslo)

Box of Secrets er en engasjerende escape room-variant som kan spilles der dere er. Våre GameMastere tar med seg det som trengs av utstyr, og møter opp der dere måtte ønske.

 

Box of Secrets – bursdagspakke i samarbeid med Peppes Pizza på Løren
7-20 personer 
Barneversjon av spillet anbefalt fra 8/11 år (med/uten en voksen på hvert lag)
Fullversjon av spillet anbefalt fra ca 13 år

Pris kr 400 per person
TIDSBEGRENSET TILBUD: Pris kr 300 per person

Vi tar med oss Box of Secrets, en flyttbar escape room-variant, til Peppes Pizza på Løren. Her kan dere kombinere mat og spilling. I tillegg til spillet får hver deltager så mye Classic Chicago Pizza man vil, en pinneis til dessert og valgfri 0,4 l brus. I tillegg vanker det en overraskelse til bursdagsbarnet! Ved bestilling må det opplyses om noen av gjestene har spesielle allergier som krever at mat medbringes til restauranten.

 

Klassisk escape room – ett rom eller Team Battle
2-17 personer (2-6 på Stopp Viruset, 2-4 på The Inventor’s Legacy, 2-7 på Urban Cannibals)
Anbefalt fra 10/14/16 år (med voksen/uten voksen/Urban Cannibals)
Pris fra 275 kr per person

Dersom man er for mange til å få plass til alle i et av våre klassiske escape room, så går det an å kombinere flere rom for en såkalt Team Battle. Da deler gruppen seg i to-tre lag, og så konkurrerer man om hvilket lag som klarer sitt rom på kortest tid. Blir det de i «Stopp Viruset»-rommet, de i «Inventor’s Legacy»-rommet, eller de i «Urban Cannibals»-rommet?

Utover en brusautomat, så har vi dessverre ikke mulighet for å tilby dere noe matservering i forbindelse med disse spillene.

 

Safe of Secrets – hjemme hos dere (eller i et annet lokale dere har til disposisjon)
12-75 personer 
Anbefalt fra tidligst 13 år
Pris kr 250 per person (i Oslo)

Safe of Secrets er vår mest utfordrende escape room-variant, og den kan spilles der dere er. Våre GameMastere tar med seg det som trengs av utstyr, og møter opp der dere måtte ønske.

Er det noe du lurer på kan du ta kontakt her.

English | Norsk